Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τους 32 βαθμούς θα αγγίξει το θερμόμετρο την Κυριακή


Βγάλετε ξανά τα μαγιό από το συρτάρι και πάρτε το δρόμο για τις παραλίες! Το Σαββατοκύριακο μας περιμένει μίνι καύσωνας, με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμη και τους 34 βαθμούς. Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση του καιρού. Τι προβλέπει για το Newsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

 
ΚΥΡΙΑΚΗ

Περιμένουμε βελτιωμένο αιθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές μπόρες στα βουνά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 εως 5 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 εως 32 βαθμούς, στα κεντρικά από 17 εως 33 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 19 εως 30 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανό και ανέμους δυτικούς - βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 32 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 εως 32 βαθμούς κελσίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...