Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Νεκρό 5χρονο κοριτσάκι από μηνιγγίτιδα στο Μεσολόγγι!


Ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών πέθανε χθες Πέμπτη στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, από μηνιγγίτιδα που είχε προσβάλλει το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Το κοριτσάκι με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλευόταν τις προηγούμενες μέρες στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, απ’όπου έλαβε εξιτήριο και μόλις χθες η υγεία του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή κι έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί εκ νέου στην Πάτρα.
Όμως, όπως αναφέρει το agriniopress.gr  στον δρόμο για την Πάτρα και έξω από το Αιτωλικό, η κατάσταση του χειροτέρεψε, μεταφέρθηκε έτσι στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού και από εκεί στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου και εξέπνευσε.
Η σoρός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε το βράδυ για νεκροψία και νεκροτομή στην Πάτρα, όπου και διαπιστώθηκε ότι πέθανε από μηνιγγίτιδα και γι αυτό στα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του, δόθηκε αγωγή.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το agriniopress  τα ερωτηματικά είναι πολλά από του οικείους του, ειδικότερα για το γεγονός ότι η σοβαρότητα της κατάστασης του δεν εκτιμήθηκε όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο και λίγες μέρες μετά να παρουσιάσει επιπλοκή.
 agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...