Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τραγανό: «Έφυγε» ο Βασίλης Σχοινάς στα 59 του μόλις χρόνια …


Στα 59 του μόλις χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Σχοινάς, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν, αλλά και στην τοπική κοινωνία του Τραγανού και της ευρύτερης περιοχής της Πεδινής Ηλείας στην οποία είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του, επί σωρεία ετών, από διάφορα «μετερίζια».


Ο Βασίλης Σχοινάς ήταν υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Γαστούνης στην οποία μάλιστα υπηρέτησε και ως διευθυντής, μέχρι την μετάθεσή του στη Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας. Υπήρξε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τραγανού, το οποίο υπηρέτησε με σύνεση και ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά και «εργάτης», για πολλά χρόνια, του Τραγανέϊκου Καρναβαλιού, όπου κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τις αστείες και διασκεδαστικές περιγραφές του.

Ήταν ένας άνθρωπος εργατικός, «ανήσυχος», που «πονούσε» τον τόπο του και τους ανθρώπους του. Ένας άνθρωπος που θα ζει στις «καρδιές» των κατοίκων της περιοχής για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.

Σύσσωμο το Τραγανό, αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τραγανού, για να του απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό.
Το patrisnews.com εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Στάθης Πουλιάσης
 patrisnews.com

Φωτο: Ο Βασίλης Σχοινάς όπως θα ήθελε να τον θυμούνται όλοι, σε μια χιουμοριστική παρουσίαση του Τραγανεϊκου Καρναβαλιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...