Πύργος: Tους έσωσε το Άγιο Πνεύμα! (νεότερο + PHOTOS)


 
Το... Αγιο Πνεύμα μαζί τους είχαν οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγη ώρα στη νότια πλευρά του Πύργου.
Το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot βγαίνοντας από τον παράδρομο της Ελλήνων Ολυμπιονικών, στο ύψος της οδού Αλφειού συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με αυτοκίνητο μάρκας Rover το οποίο κινούνταν επί της Αγίου Δημητρίου.
Από τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων αναποδογυρίζοντάς τον, ενώ το άλλο αυτοκίνητο σύρθηκε μερικά μέτρα επί της Αγίου Δημητρίου μέχρι που ακινητοποιήθηκε.
Από το ατύχημα τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ ευτυχώς οι οδηγοί και οι επιβαίνοντες βγήκαν σώοι δίχως να έχουν τραυματιστεί.
Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο έκαναν λόγο για πολύ επικίνδυνο δρόμο, ο οποίος δεν προσφέρει την κατάλληλη ορατότητα στους οδηγούς που εισέρχονται ή που κινούνται σε αυτόν.
Του τροχαίου επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ