Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αγ. Θεόδωροι Λεχαινών: Απίστευτη διάρρηξη με λεία 20.000 ευρώ και κοσμήματα


diarriktes1«Μπούκαραν» σε σπίτι όμως αποδείχθηκε τράπεζα για αυτούς. Ο λόγος για τους διαρρήκτες που μέρα – μεσημέρι «χτύπησαν» στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών
και έφυγαν με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα στις τσέπες τους. Ίσως και οι ίδιοι να μην πίστευαν ότι θα έβρισκαν τόσα πολλά μετρητά στο σπίτι που διέρρηξαν την Κυριακή. Οι δράστες μπήκαν σε μονοκατοικία στους Αγ. Θεόδωρους στο χρονικό διάστημα από τις 12:15 έως 16:45, όπου ο ιδιοκτήτης απουσίαζε. Δεν αποκλείεται να τον παρακολουθούσαν καθώς το χτύπημα εκείνη την ώρα της ημέρας δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 86χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού οι κλέφτες έσπασαν την κεντρική πόρτα για να μπουν. Ψάχνοντας στο σαλόνι, μέσα σε ένα συρτάρι εντόπισαν το ποσό των 20.000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού το ψάξιμο συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο σπίτι. Έτσι βρήκαν και πήραν χρυσά κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης επιστρέφοντας στο σπίτι δεν πίστευε στα μάτια του, βλέποντας να έχουν κάνει φτερά πέρα από τα κοσμήματα και οι οικονομίες του που δυστυχώς για αυτόν φυλούσε στο σπίτι και όχι σε κάποια τράπεζα.

Επί προσθέτως οι φθορές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες ξεπερνούν τα χίλια ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...