Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Ηλείας: "Δίνουμε κοινό αγώνα - Είμαστε Άνθρωποι – Δεν είμαστε Αριθμοί"


apergia
Δελτίο Τύπου
Η Ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη παρακολουθεί την εφαρμογή της πιο βάρβαρης επιβαλλόμενης κυβερνητικής πολιτικής. Μιας πολιτικής που αφανίζει ατομικά
και κοινωνικά δικαιώματα, που διαλύει συστηματικά τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, που καθημερινά προσθέτει  «υποχρεώσεις» και αφαιρεί δικαιώματα.

Μιας πολιτικής με τεράστιο τίμημα για το σύνολο της ελληνικής  κοινωνίας χωρίς όμως το ελάχιστο αντίκρισμα πολιτικής αποτελεσματικότητας.

Σήμερα η κυβέρνηση με συνοπτικές διαδικασίες και με πράξεις πραξικοπηματικού περιεχομένου προχωράει στην κατάργηση υπηρεσιών, στην άμεση ή έμμεση απόλυση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, καταλύοντας το Σύνταγμα της χώρας που αυτοί οι ίδιοι έχουν ψηφίσει, αλλοιώνοντας στην ουσία βασικά χαρακτηριστικά του πολιτεύματος.

Οι απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων λειτουργούν πολλαπλασιαστικά εις βάρος της κοινωνίας, απειλούν με λουκέτο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις  οδηγούν στην ανεργία ακόμα περισσότερους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα και το τελικό δημοσιονομικό όφελος αρνητικό.

Το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της Τρόικας, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. επικαλείται τους αριθμούς, αγνοώντας όμως τους αριθμούς της ανεργίας, των αυτοκτονιών, των μεταναστεύσεων, των επιχειρήσεων που κλείνουν, των οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Αγνοούν επίσης πως από  τα 288 δισ. ευρώ που ήταν το χρέος της χώρας, πριν τα μνημόνια και τη δημοσιονομική προσαρμογή, έγιναν ήδη 321 δισ., ενώ προηγήθηκε και το γνωστό μας κούρεμα που ταυτόχρονα διέλυσε τους ασφαλιστικούς συνταξιοδοτικούς οργανισμούς και τους δημόσιους οργανισμούς.

Σήμερα είμαστε όλοι στόχοι απέναντι στους εκφραστές της πιο βάρβαρης πολιτικής που έζησε η χώρα.

Θα πρέπει να υψώσουμε το ανάστημα μας για να σωθεί η αξιοπρέπεια μας, η επιβίωσή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Έχουμε υποχρέωση να ανατρέψουμε την πολιτική της Κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ

Συμμετέχουμε δυναμικά στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Τρίτη 16 Ιουλίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...