Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μαρινέλλα- Χατζής βάζουν “φωτιά” στο λιμάνι της Κυλλήνης




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  




Δελτίο Τύπου


Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=140156f9f2f95fdf&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1375003796918&sads=sHzol6P3NBf1J11NL247l6npT-0

Με μια σπάνια μουσική συνάντηση δύο μεγάλων ελλήνων καλλιτεχνών, της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ  Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.


Το… ραντεβού επί σκηνής  των δυο μεγάλων ερμηνευτών έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή 28 Ιουλίου  στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Το πολυαναμενόμενο μουσικό ταξίδι των δύο κορυφαίων ελλήνων τραγουδιστών έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ.
Η προπώληση των εισιτηρίων (15 ευρώ κανονικό και 12 για πολύτεκνους, ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ, μαθητές και φοιτητές) έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα… μαγικά χαρτάκια διατίθενται ήδη σε όλα τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης στο βιβλιοπωλείο Πολύμορφο στα Λεχαινά καθώς και στο κατάστημα Istante στην Κυλλήνη.

Εκτός από τη μεγάλη συναυλία Μαρινέλλας- Χατζή της προσεχούς Κυριακής, πλήθος εκδηλώσεων θα λάβει χώρα αυτό το τριήμερο- για μικρούς και μεγάλους- στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ  Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 στο κάστρο Χλεμούτσι το κοινό θα μεταφερθεί σε άλλες εποχές στα πλαίσια των Μεσαιωνικών Δρώμενων εντός της θεματικής ενότητας “Μεσαιωνικές ημέρες Καλοκαιριού” (ξεκινούν στις 7:30 το απόγευμα είσοδος 5 ευρώ).

Την ίδια ημέρα  στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας έρχεται το  Παιδικό Θέατρο  «Η Συναυλία των Ζώων» από το Θέατρο Θυμέλη (είσοδος 6 ευρώ).
Το Σάββατο 27 Ιουλίου στο κάστρο Χλεμούτσι  στην Κυλλήνη, το Θέατρο Θυμέλη παρουσιάζει την Μουσική Παράσταση «Στην Μάνδρα του Αττίκ», ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα Συνθέτη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Κάστρου» (είσοδος ελεύθερη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...