Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ηλεία: Κινητοποίηση στο Τραγανό για το ταχυδρομείο


 
Την πλήρη αντίθεση τους στη διαφαινόμενη κατάργηση του καταστήματος ΕΛΤΑ που λειτουργεί στη δημοτική κοινότητα Τραγανού διαδήλωσαν κάτοικοι της περιοχής νωρίς το πρωί της Τρίτης. Το θέμα προέκυψε το τελευταίο διάστημα ύστερα από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης που σχεδιάζει, προτίθεται να βάλει λουκέτο σε τέσσερα καταστημάτων στο νομό, ανάμεσα στα οποία και σε αυτό του Τραγανού.


Η συγκεκριμένη πληροφορία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, καθώς το συγκεκριμένο ταχυδρομείο εκτός από τους κατοίκους της πόλης, εξυπηρετεί και γειτονικά διαμερίσματα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο patrisnews.com κάτοικοι της περιοχής, η συγκεκριμένη εξέλιξη πρόκειται να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, καθώς σε περίπτωση που προχωρήσει η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην κατάργηση του καταστήματος θα αναγκάζονται να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα για να διεκπεραιώσουν υποθέσεις ρουτίνας. 
Α.Α. Σ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...