Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Εκ νέου Αναφορά Μαρίνου για το Περιφερειακό Ιατρείο Τραγανού


andreasmarinosΝέα αναφορά κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη ο Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Μαρίνος η οποία αφορά στην άμεση ανάγκη
επαναλειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Τραγανού. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι  «το εν λόγω Περιφερειακό Ιατρείο καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου μέρους της πεδινής Ηλείας και η απουσία ιατρικού προσωπικού θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής η οποία επιβαρύνεται εξαιτίας της μετακίνησής τους σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία άλλης πόλης.

Παράλληλα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζεται αυξημένη επισκεψιμότητα στην περιοχή γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη αύξηση των ασθενών, οι οποίοι πρέπει να επισκεφθούν το περιφερειακό ιατρείο Τραγανού.

Επιπροσθέτως ένα πρόβλημα μείζονος σημασίας είναι η συνεχόμενη ταλαιπωρία των κατοίκων, ασθενών και ηλικιωμένων εξαιτίας της μη δυνατότητας συνταγογράφισης των φαρμάκων τους».

Τέλος ο κ. Μαρίνος ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επαναλειτουργήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το Περιφερειακό Ιατρείο Τραγανού, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην απόλυτη ικανοποίηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...