Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πύργος: Δυναμικό «ντεμπούτο» για το 1ο Hip Hop φεστιβάλ! (PHOTOS)


 
Με ιδιαίτερο παλμό πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ το 1ο Μc Battle & Hip Hop Festival στον Πύργο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας.
Από νωρίς το απόγευμα συγκεντρώθηκαν 200 φίλοι της hip hop μουσικής, προκειμένου να παρακολουθήσουν live τα αγαπημένα τους γκρουπ της underground σκηνής του Πύργου και να κάνουν όμορφα και καλαίσθητα graffiti στους τοίχους.

Ξεχωριστό κομμάτι της εκδήλωσης ήταν το MC Battle, όπου αρκετά παιδιά κοντραρίστηκαν στο μικρόφωνο κυνηγώντας τις πιο έξυπνες και πρωτότυπες ρίμες, με λίγη δόση… αθυροστομίας (βασικό χαρακτηριστικό της underground ραπ μουσικής).

Το κοινό συμμετείχε ενεργά και απολάμβανε τον ρυθμό που εξέπεμπε από τη μουσική εγκατάσταση που είχε στηθεί για τις ανάγκες του φεστιβάλ. Μοναδικό μειονέκτημα (για το οποίο δεν ευθύνονται οι διοργανωτές) η έλλειψη σκηνής.

Νικήτρια του Mc Battle αναδείχθηκε η Φαίη «Ignis» Σταθά, η οποία μάλιστα ήταν η μοναδική κοπέλα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν και τα συγκροτήματα «Υπόγειο Άκουσμα», Αgrafos Nomos, Rex Extensa και Elements Crew Pirgos.
Η εκδήλωση διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, με τον κόσμο να αποχωρεί ευχαριστημένος από την παρθενική απόπειρα διοργάνωσης φεστιβάλ hip hop, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος
Fopan83@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...