Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Οι κλέφτες του Δεκαπενταύγουστου


diarriktes1

Το Πάσχα του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από τους κλέφτες.

Δεν ήταν λίγα τα περιστατικά που οι κλέφτες τις μέρες του "Δεκαπενταύγουστου" πήραν κοσμήματα, μετρητά αλλά και ηλεκτρικές συσκευές.

Στο Βαρθολομιό άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και «σήκωσαν» τα χρυσαφικά αξίας 1500 ευρώ, έκλεψαν και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ πριν φύγουν.

Σε άλλη περίπτωση στο Βαρθολομιό οι κλέφτες ήταν και λάτρεις της τεχνολογίας. Έτσι εκτός από τα κοσμήματα αξίας 1000 ευρώ, πήραν ακόμα μια τηλεόραση και ένα λάπτοπ, συνολικής αξίας 2000 ευρώ.

Στη Βάρδα οι κλέφτες έβαλαν στο μάτι τη μπιζουτιέρα και όπως ήταν «φορτωμένη» την πήραν χωρίς πολλά – πολλά. Το περιεχόμενό της ήταν κοσμήματα αξίας 3000 ευρώ.

Στον Κακόβατο οι κλέφτες «μπούκαραν» σε εξοχικό σπίτι και πήραν επίσης κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ.

Στο Γιαννιτσοχώρι άλλα είχαν κατά νου οι διαρρήκτες. Μπήκαν σε σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα και πήραν την «προίκα» τους. Δηλαδή, ένα καταψύκτη, δύο τηλεοράσεις, ένα λάπτοπ, δύο αλυσοπρίονα και τριάντα τενεκέδες λάδι, συνολικής αξίας 4400 ευρώ.

Στη Βαρβάσαινα ο συνδυασμός χρυσαφικών και χρημάτων ήταν αυτός που πέτυχαν οι κλέφτες. Μπήκαν σε σπίτι από παράθυρο και πήραν το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...