Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν στο Βαρθολομιό, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών Πύργου, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας  63, 20 και 46 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε  δικογραφία, για κατά περίπτωση αδικήματα, της διακίνησης, καλλιέργειας  και κατοχής ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που  αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών στο Βαρθολομιο, εντόπισαν χθες αργά  το βράδυ τον 20χρονο να κατέχει μια συσκευασία κάνναβης βάρους 3,9 την  οποία είχε μόλις προμηθευτεί από τον 63χρονο.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν προχθές, νωρίς το πρωί σε οικίες του  63χρονου και της 46χρονης στο Βαρθολομιό εντοπιστήκαν και συνεληφθησαν  καθότι βρέθηκαν και κατασχεθήκαν συνολικά τα εξής :
  Τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 31 γραμμαρίων.
  Μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.
  Το χρηματικό πόσο των 225 ευρώ.
  Μια αυτοσχέδια βόμβα με πυριτιδα.
  Δυο πυροκροτητές.
  Βραδύκαυστο φυτίλι μήκους πέντε εκατοστών.
Σε κοντινή απόσταση από την εξοχική κατοικία του 63χρονου στο  σκουπιδότοπο Βαρθολομιού βρέθηκαν επίσης και εκριζώθηκαν έντεκα  συνολικά δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες ενεργήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης  Ναρκωτικών Πύργου.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...