Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα




Περιμένουμε λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και σημειωθούν βροχές και μπόρες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Στις υπόλοιπες νοτιες και νησιωτικές περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 18 εως 35 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 36 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ όμως στα ανατολικά του νομού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 εως 34 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 εως 34 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...