ilialive.gr...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρία χρόνια για το δραστήριο Blog του Νεοχωρίου Κυλλήνης

  • 01/09/2013 - 10:46
nioxori

Πηγή

ilialive.gr

Όταν μια ιστοσελίδα ενώνει έναν τόπο με τους ανθρώπους του

Ένα από τα φιλικά μας και πιο δημοφιλή blogs είναι τοneohorikillinis.blogspot.gr . Σήμερα κλείνει τρία χρόνια παρουσίας στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου, και σε αυτή την πορεία και εμείς έχουμε πολλά να θυμηθούμε και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που το κρατάνε ζωντανό και το στηρίζουν.

Ένα blog που όχι μόνο στήριξε το χωριό, προέβαλε τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτό, "εδωσε" ειδήσεις που κάποιες φορές έκαναν το γύρο της Ελλάδας, ενημέρωσαν τους πολίτες του διαδικτύου για τα τεκταινόμενα και δανείζεται καθημερινά τις κυριότερες ειδήσεις του νομού μας με σεβασμό στις "πηγές" προσφέροντάς τες στους αναγνώστες τους.

Επειδή η υπόθεση ίντερνετ δεν είναι τόσο απλή όσο κάποιοι φαντάζονται, εμείς στο ilialive.gr εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην ομάδα που στηρίζει το blog και ευχόμαστε να συνεχίσουν να δίνουν τη δική τους μάχη στην ενημέρωση για όσα περισσότερα χρόνια μπορούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ