Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου προς τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----


                      ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

 Πάτρα 2 /9/ 2013


 
















Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου προς τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες


Η ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας σηματοδότησε τη λήξη της περιόδου αναμονής και της αγωνίας όλων των υποψηφίων. Πολλοί από εσάς, ύστερα από μακρόχρονη και συστηματική δουλειά επιτύχατε την ευόδωση των προσπαθειών σας και εξασφαλίσατε την εισαγωγή σας σε κάποιο από τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Γι’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία  θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά συγχαρητήριά μου!
Τώρα ξεκινάει για σας μία νέα, δημιουργική περίοδος γεμάτη από καινούριες προκλήσεις και στόχους, αλλά και αγώνα για την κατάκτηση ακόμη πιο υψηλών κορυφών. Έχω τη ακλόνητη βεβαιότητα ότι οι δάσκαλοί σας, σάς παρείχαν όλα τα απαιτούμενα εφόδια για να διακριθείτε και στο πεδίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπως και στα μαθητικά θρανία.
Για όσους από εσάς δεν επιτύχατε την εισαγωγή σε κάποιο τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θέλω να σας τονίσω ότι δεν πρέπει να επιτρέψετε στο γεγονός αυτό να αποτελέσει εμπόδιο στα όνειρά σας γιατί για όλα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία. Άλλωστε η ζωή μας είναι γεμάτη από πολλά και διαφορετικά μονοπάτια με προορισμό την επιτυχία, αρκεί να επιλέξουμε κάποιο που να ταιριάζει στις κλίσεις και τις δυνατότητές μας και να το ακολουθήσουμε με πίστη και αισιοδοξία.
Σε όλους εύχομαι υγεία και καλή δύναμη στη νέα σας πορεία!

                                                                                          Παναγιωτόπουλος Γιώργος
                                                                                            Περιφερειακός Διευθυντής                                                                                                          
                                                                         Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...