Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Πύργος: Στο σκοτάδι τετραμελής οικογένεια από το 2010 - Δεν έχουν να πληρώσουν τον λογαριασμό - Πήγαν στην Μητρόπολη και δεν τους βοήθησαν!


keri1Οι τραγωδίες συνεχίζονται στην Ηλεία του 2013

Χωρίς ρεύμα από τον Μάρτη του 2010 ! είναι στο Λαμπέτι του Πύργου μια τετραμελής οικογένεια καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος που ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ περίπου μαζί με το «χαράτσι».

Η οικογένεια σε απόγνωση, απευθύνθηκε το Πάσχα του 2013 στην μητρόπολη Ηλείας και ζήτησε βοήθειά του την οποία δεν πήρε ποτέ!

"Είμαστε σε απόγνωση και καθημερινά βιώνουμε ένα Γολγοθά. Η ζωή μας έχει μετατραπεί σε κόλαση. Ζούμε έναν εφιάλτη. Ανάβουμε κεριά για να βλέπουμε και κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό… Ζητάμε βοήθεια από τους συμπολίτες μας. Πήγαμε στη μητρόπολη Ηλείας και ζητήσαμε βοήθεια αλλά  και δεν έκαναν τίποτα …" – ανέφερε μεταξύ άλλων στο ΙΟΝΙΟΝ FM η κ. Γωγώ μέλος της τετραμελούς οικογένειας.
apokalypseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...