Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Βροχές στα δυτικά παράκτια τη νέα εβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση


kourouta610

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τρίτη

Βροχές εκδηλώνονται στα παράκτια κυρίως βορειοδυτικά τμήματα της Ηλείας σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Ακόμα πιο βαρύς ο καιρός στο Ιόνιο, αρκετό νερό σημειώνεται στην Ζάκυνθο.

Αυτή θα είναι η εικόνα του καιρού και τη νέα εβδομάδα. Το βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, δεν φαίνεται να έχει διάθεση να κινηθεί ανατολικότερα. Έτσι θα παραμείνει στάσιμο και θα στροβιλίζεται στο Ιόνιο και τη γειτονική χώρα, δίνοντας στην περιοχή μας νεφώσεις με φαινόμενα, κατά περιόδους, στα παράκτια κυρίως τμήματα και το Ιόνιο. Η θερμοκρασία από την Τρίτη σε αισθητή άνοδο.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:
 
Σήμερα Κυριακή 6/10 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές στα πιο δυτικά, κυρίως βορειοδυτικά, παράκτια τμήματα του νομού.  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 17 με 18οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Την Δευτέρα 7/10 περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές και ασθενείς βροχές κυρίως στα πιο βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 19 με 20οC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Την Τρίτη 8/10 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις χωρίς να προβλέπονται φαινόμενα. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι σε αισθητή άνοδο στους 25 με 26οC στα πεδινά, 20 με 21oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Τετάρτη 9/10, περιμένουμε αυξημένη συννεφιά το πρωί, ασθενής βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας στα δυτικά παράκτια και κυρίως βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 25 με 26οC στα πεδινά, 20 με 21oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...