Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: με ηλιόλουστο και ζεστό καιρό


greek-flagΚαμία μεταβολή στο καιρό έως τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου! - πρόγνωση του καιρού



Οι υψηλές πιέσεις που επικρατούν τις τελευταίες σχεδόν δύο εβδομάδες στην περιοχή μας θα διατηρηθούν τουλάχιστον έως τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου! Έτσι, καμία μεταβολή στο καιρό δεν περιμένουμε τουλάχιστον έως το επόμενο Σαββατοκύριακο. 
 Από χθες  Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2013, καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και έως τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου, περιμένουμε καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα ανέλθει κατά μέσο όρο στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά, 22 με 23 στα ημιορεινά - ορεινά. Σε μικρή πτώση το Σαββατοκύριακο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα επικρατεί αρκετή ψύχρα έως και κρύο, 7 με 8 βαθμούς κυρίως στα πιο ημιορεινά - ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς.  

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.

  ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...