ΕΠΙΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Δημ .σχολείου Νεοχωρίου στην 117 ΠΜ ..Στον Σταφιδόκαμπο, και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης..(photos)



Προσφάτως και επ΄ευκαρία της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ μαθητές του Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου και στα
πλαίσια  επιμορφωτικής εκδρομής ,επισκεύτηκαν την 117 ΠΜ Ανδραβίδας ..Στο αεροδρόμιο είδαν την έκθεση φωτογραφιών και οπλικών συστημάτων καθώς και απογειώσεις αεροσκαφών.







Είχε προηγηθεί ένας μορφωτικός περίπατος στις 7-11-13 στο κοινοτικό διαμέρισμα Σταφιδόκαμπου όπου ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του χωριού Αλεβιζόπουλο Γιώργο στον τάφο του 4ου π.Χ. αι., στην παραδοσιακή εκκλησία του Ευαγγελισμού και στον θερινό κινηματογράφο Ρόδον.





Και τέλος
Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση Το παιδί με τη βαλίτσα, που δόθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Γυμνάσιο Νεοχωρίου στις 19 Νοεμβρίου.
Το neohorikillinis.blogspot.com ευχαριστεί θερμά τον φίλο και καθημερινό ανγνώστη του blog  για την αποστολή των φωτογραφιών και τις πληροφορίες ..







ο εν λόγω Κύριος επιθυμεί να παραμείνει {{ανώνυμος }}

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ