Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία της Ηλείας έφτιαξαν στο Κουρτέσι!


 
Με… τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία του νομού να κοσμεί το σχολείο τους γιόρτασαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Κουρτεσίου.

Η σημαία, που καταλαμβάνει περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα, κατασκευάστηκε με εισφορές των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, θέλοντας να δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στους εορτασμούς.
Σχετικά με τη σημαία ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Αναστάσιος Κατσανιώτης δήλωσε στο patrisnews.com: «Για την κατασκευή της σημαίας συνέβαλαν οικονομικά όλα τα μέλη του συλλόγου, είναι περίπου 11,5 μέτρα μήκος και 2 μέτρα ύψος και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να κατασκευάσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη»!
Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Κουρτεσίου παρέλασαν με μοναδική υπηρηφάνεια και λεβεντιά στους κεντρικούς δρόμους του χωριού τους με την τεράστια σημαία να παραμένει αναρτημένη στο σχολείο τους!
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...