Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Διεθνείς έτοιμοι για όλα!

Αποφασισμένη για τη νίκη η Εθνική Ελλάδος

Πανέτοιμη για τον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ κόντρα στη Ρουμανία είναι η Εθνική Ελλάδας.

Οι διεθνείς πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση την οποία παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι, αλλά και πλήθος Ρουμάνων δημοσιογράφων που προσπάθησαν να… κατασκοπεύσουν για λογαριασμό του Πιτσούρκα!

Όπως συμβαίνει όμως, πάντα πριν από παιχνίδια της Εθνικής, ο Σάντος μπέρδεψε τα «νερά» αφού στο δίτερμα διάρκειας 45 λεπτών σε μισό γήπεδο, δεν έδειξε τα ακριβή πλάνα του.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής δεν έκανε καν παρατηρήσεις στους παίκτες του και αρκέστηκε να παρακολουθεί το σε χαλαρούς ρυθμούς διπλό.

Φυσικά, δεν είναι πολλές και οι εκπλήξεις που θα μπορούσε να επιφυλάξει στον αντίπαλο προπονητή, αφού λίγο-πολύ οι περισσότερες θέσεις στο βασικό σχήμα μάλλον είναι «κλεισμένες». Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Καρνέζης και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Παπασταθόπουλο και Σιόβα. Η τριάδα των χαφ θα είναι Κατσουράνης, Μανιάτης και Τζιόλης κι εκείνη στην επίθεση Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...