Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Με τοπικές βροχές η αλλαγή του χρόνου – Αναλυτική πρόγνωση


protoxroniaΣε μικρή πτώση η θερμοκρασία

Καλοκαιρία περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013. Με την προγνωσιμότητα να είναι αρκετά δύσκολη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές κυρίως από αργά το απόγευμα, φαινόμενα τοπικά και ασθενή. Με αυτές τις συνθήκες φαίνεται να κάνει ποδαρικό το 2014. Την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να επικρατήσει μουντός καιρός με αρκετή ψύχρα και λίγες τοπικές βροχές το πρωί. Την δεύτερη και την τρίτη ημέρα διαφαίνεται βελτίωση του καιρού με αρκετή ηλιοφάνεια κυρίως την Παρασκευή και άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Για οποιαδήποτε μεταβολή θα ανανεωθεί η παρούσα πρόγνωση.  
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Δευτέρα 30/12 περιμένουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς. 
 
Την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, περιμένουμε αυξημένη συννεφιά με λίγες τοπικές ασθενείς βροχές από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ενισχυόμενοι το απόγευμα έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2014, περιμένουμε νεφώσεις με λίγες τοπικές ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Συννεφιά το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Την Πέμπτη 2/1 και Παρασκευή 3/1 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 5 με 6oC στα πεδινά, 2 με 3oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.

Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr: http://www.metar.gr/camera/ilias/
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...