Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Στη μάχη της Αυτοδιοίκησης ο Ανδρέας Κορομηλάς


koromhlas

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης ανακοίνωσε την υποψήφιότητα του για το δημαρχιακό θώκο της περιοχής

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα τη θέση του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κατέθεσε χθες με δήλωσή του ο επιτυχημένος κατά γενική ομολογία πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης και δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κορομηλάς. Με δήλωσή του χθες έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αναμειχθεί πιο ενεργά στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου που υπηρετεί ήδη.

Όπως ανέφερε θεωρεί αναγκαιότητα σε αυτή την χρονική συγκυρία, την φυγή προς τα εμπρός. «Στους δύσκολους τούτους, για τη χώρα και την κοινωνία, καιρούς, προκύπτει ως ιστορική αναγκαιότητα η φυγή προς τα εμπρός. Είναι αναγκαίες όσο ποτέ άλλοτε, οι ριζοσπαστικές, δομικές και θεσμικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγές που δεν μπορούν να προκύψουν παρά μόνο μέσα από την κοινωνική συμμετοχή, τις κοινές δράσεις.

Οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ιστορικές μας ευθύνες.

Οφείλουμε όλοι να υπερβούμε εαυτούς, κομματικές και ιδεολογικές διαφορές.

Το μέλλον είναι κοινό. Το μέλλον δεν μας περιμένει, πρέπει να το συναντήσουμε, να το κατακτήσουμε!

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και με λόγο δεσμευτικό, καταθέτω, σήμερα, ενώπιον των συνδημοτών μου την υποψηφιότητά μου!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2014 θα διεκδικήσω, με την ψήφο τους, την εκλογή μου στο αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Καλώ όλους και όλες, τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου, σε κοινή πορεία, σε κοινή προσπάθεια. Σε μια πρωτοβουλία για μια νέα δημοτική εποχή που θα αφήνει πίσω της ότι δεν μπορεί, και δεν πρέπει, να επιβιώσει στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον τόπο μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον. Την ανάπτυξη, τη δημιουργία, την ευημερία!» κατέληξε στη δήλωσή του ο Ανδρέας Κορομηλάς.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...