Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Με ήπιες καιρικές συνθήκες ξεκινά η εβδομάδα - Ψυχρή εισβολή από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση

mpouzi

Ηλιοφάνεια και παγετός κατά τόπους ισχυρός

Χωρίς βροχές θα κυλήσει η νέα εβδομάδα στην περιοχή μας, έως τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο 14-15/12. Ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενες προγνώσεις, από την Τετάρτη 11/12 ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης θα δημιουργήσουν συνθήκες ισχυρού παγετού το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Κατα τ'αλλα ενίσχυση βορειοδυτικών ανέμων περιμένουμε την Τρίτη έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Δευτέρα 9/12 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 4 με 5oC στα πεδινά, 0 με 1oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15οC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς, από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τρίτη 10/12 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Λόγω των ενισχυμένων ανέμων η αίσθηση θα είναι 3 με 4oC βαθμούς χαμηλότερη από τις ενδείξεις των θερμομέτρων.  Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, από το βράδυ βορειοανατολικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6.

Την Τετάρτη 11/12 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 3 με 4oC στα πεδινά, -1 με 0oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 11 με 12oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά. Περαιτέρω πτώση το απόγευμα. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη 12/12 και την Παρασκευή 13/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Ισχυρός τοπικά παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί (-3 με -4oC).  Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 έως ισχυροί 6.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...