Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Αγοράκι το πρώτο μωρό του 2014


proto_moroΓεννήθηκε την 1η του χρόνου στο Νοσοκομείου Πύργου

Ένα πανέμορφο αγοράκι, είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε με την έλευση του νέου χρόνου στην Ηλεία. Ένα υγιέστατο αγοράκι, το πρώτο παιδί, της οικογένειας της Ιωάννας Κάτσαρη και του Χαράλαμπου Χασελίδη από τη Γαστούνη.

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς, κρατώντας αγκαλιά το αγγελούδι τους και έχοντας στο πλευρό τους, τις δυο γιαγιάδες αλλά και την προγιαγιά του βρέφους, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο που απέκτησαν ποτέ!

Η 20χρονη μητέρα, αν και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι, έφερε στον κόσμο των πρώτο της παιδί, την Τετάρτη, 1η μέρα της νέας χρονιάς στις 12.20 το μεσημέρι. Στη Μαιευτική όμως κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, εισήχθη την τελευταία μέρα του χρόνου με «σπασμένα νερά» ωστόσο δεν κατάφερε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Ο Διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Βασίλης Τσιτσής με τη βοήθεια του συναδέλφου του Σπύρου Δημητρακόπουλου, πραγματοποίησαν την καισαρική τομή και είχαν την τύχη να ακούσουν το πρώτο κλάμα για τη νέα χρονιά από το υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.800 γρ.

«Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα! Είναι και το πρώτο μου παιδί και όλα μοιάζουν πρωτόγνωρα» επισήμανε η νεαρή μητέρα, το πρόσωπο της οποία έλαμπε από χαρά. «Μόλις πληροφορήθηκα κιόλας ότι είναι και το πρώτο μωρό του χρόνου για την Ηλεία, χάρηκα ακόμα περισσότερο! Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος και η νέα χρονιά να τους προσφέρει ότι επιθυμούν, όπως συνέβη και με εμάς!».

Στο πλευρό της Ιωάννας, όλη την ώρα, ο πανευτυχής σύζυγος και μπαμπάς, ξετρελαμένος και αυτός από τη γέννηση του πρωτότοκου γιού του, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. «Είμαι πολύ χαρούμενος, όλα πήγαν καλά και είμαι τρισευτυχισμένος» είπε, κοιτάζοντας με τρυφερότητα την γυναίκα του και το μωράκι τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε, να τους ζήσει και να είναι υγιές και καλότυχο στη ζωή του!
Κική Κολοβέρου
kkoloverou@yahoo.gr
ililive.gr-εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...