Ηλεία: Έκτακτο Δελτίο καιρού για την Τρίτη


prosoxi.JPG

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Σε συνέχεια της τακτικής πρόγνωσης καιρού (δείτε εδώ), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία θα αρχίσει να επηρεάζει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 28/1 την Ηλεία.
 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία: Το διάστημα από 06:00 28/01/14 έως 21:00 28/01/14 αναμένονται κατά τόπους πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
 
Όπως πάντα γράφουμε σε έκτακτα δελτία τοπικών προγνώσεων, οι περιοχές που θα πρέπει να δεχθούν τις πολύ ισχυρές καταιγίδες είναι δύσκολο προγνωστικά να βρεθούν. Εν δυνάμει όμως όλη η Ηλεία σε τέτοια συστήματα χρειάζεται προσοχή.
 
Οι καταιγίδες κατά τόπους θα συνοδεύονται από ραγδαίες βροχές, χαλαζοπτώσεις, ισχυρή ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους που πιθανόν να φτάσουν ή και ξεπεράσουν τα 9 μποφόρ.
 
Ύφεση από το βράδυ της Τρίτης.
 
Για οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία θα ανανεωθεί το παρόν έκτακτο δελτίο.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias    
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 13:55 , 27-01-2014
Ανανεώθηκε --:--, 27-01-2014
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ