Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Τα πρώτα συμβάντα του έτους

peristatikaΣτις 12:01 η πρώτη πυρκαγιά με το ξεκίνημα του νέου έτους και λίγα λεπτά αργότερα η πρώτη διακομιδή του ΕΚΑΒ για Πάτρα.

Δεν ξεκίνησε με το δεξί η χρονιά για το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Ιδιαίτερα στο νοσοκομείο η πρώτη ώρα του έτους κύλησε με αρκετά περιστατικά, κάποια σοβαρά, ενώ το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, λίγο πριν από τη μια τα ξημερώματα, δεν είχε διαθέσιμη κλίνη λόγω των πολλών ασθενών.

Το πρώτο περιστατικό για το ΕΚΑΒ το 2014, ήταν ιδιαίτερα σοβαρό για το ΕΚΑΒ καθώς αφορούσε διακομιδή διασωληνομένου ασθενούς από τον Πύργο στην Πάτρα.

Η χρονιά ξεκίνησε ανάποδα και για τη νυχτερινή βάρδια της Πυροσβεστικής στο νομό που έπρεπε να καλύψει περιστατικό στο Λάλα με πυρκαγιά σε καμινάδα τζακιού οικίας, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Πιο ήσυχη ήταν η έλευση του νέου έτους στην Αστυνομία. Το πρώτο περιστατικό που απασχόλησε, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του 2014, ήταν η προσαγωγή ενός μεθυσμένου άντρα στην περιοχή της Αμαλιάδας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...