Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση (Ανανεώθηκε)

kataigΔιατηρείται πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία - Σε περαιτέρω άνοδο την Κυριακή

Λίγες τοπικές ασθενείς βροχές σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας και νωρίς το πρωί της Τρίτης. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το νέο 24ωρο (Τετάρτη) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από τo μεσημέρι της Πέμπτης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ελαφρά κάμψη ως προς τις μέγιστες τιμές λόγω των φαινομένων, ωστόσο θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 

Χωρίς φαινόμενα φαίνεται να κυλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να παρουσιάζει αισθητή άνοδο την Κυριακή με τις συνθήκες να είναι ευνοϊκές για μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
 
Την Πέμπτη 16/1 περιμένουμε βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές το πρωί, από το μεσημέρι βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία το πρωί, 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά νότιοι - νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 από το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια περίπου ένταση. 

Την Παρασκευή 17/1 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 μποφόρ.

Το Σάββατο 18/1 περιμένουμε αρκετές νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Κυριακή 19/1 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία το πρωί, 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 με 7 από το μεσημέρι έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr: http://www.metar.gr/camera/ilias
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 13:40 , 14-01-2014
Ανανεώθηκε 11:09 , 15-01-2014
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...