Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η Μέρκελ υπέστη κάταγμα στη λεκάνη ενώ έκανε σκι στην Ελβετία


merkelskiexo

Θα μείνει εκτός τρεις εβδομάδες

Η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στην Ελβετία, ανακοίνωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπός της.

Η Καγκελάριος φέρεται, σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα, να έχει σπάσει οστό της λεκάνης της χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για τη κατάσταση της υγείας της.

Η Μέρκελ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Ελβετία ενώ λόγω του ατυχήματος, ακυρώθηκαν οι συναντήσεις της για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.Η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στην Ελβετία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

Η Καγκελάριος φέρεται, σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα, να έχει κάταγμα στο οπίσθιο πυελικό δακτύλιο δηλαδή στη λεκάνη. Η Μέρκελ Βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Ελβετία ενώ λόγω του ατυχήματος, ακυρώθηκαν οι συναντήσεις της για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

«Υπέστη σοβαρούς μώλωπες σε συνδυασμό με μερικό κάταγμα στο αριστερό οπίσθιο πυελικού δακτυλίου της», ανέφερε ο εκπρόσωπός της Steffen Seibert.

«Πιστεύουμε ότι πήγαινε σε χαμηλή ταχύτητα», πρόσθεσε. Η Μέρκελ δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο και πρέπει να ξαπλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, στις επόμενες τρεις εβδομάδες, δήλωσε επιπλέον ο Seibert.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρώσει την προγραμματιστένη επίσκεψή της στην Πολωνία και τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου στο Βερολίνο.

Ο Seibert κατέληξε λέγοντας ότι η Καγκελάριος θα μπορεί να εργάζεται από το σπίτι και θα είναι κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...