Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ..:Σε μια εβδομάδα η Γενική Συνέλευση


Βρισκόμαστε μόλις μια εβδομάδα πριν την Γεν.Συνέλευση του συλλόγου μας ...
Ο σύλλογος του Νεοχωρίου Κυλλήνης με εγγεγραμμένα μέλη τους μονίμους κάτοικους Αθηνών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιήσει την Πρώτη γεν.συνέλευση για το 2014 και εκεί θα γίνουν τα όσα γράφει το καταστατικό μας ..


Θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πίτας, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση ,η απονομή με τιμητική πλακέτα σε ιδρυτικά μέλη ,και η διεξαγωγή εκλογών .

Θα ήθελα να σταθούμε λίγο και να πούμε γιατί γίνονται όλα αυτά

Η κοπή της πίτας γίνεται για να μπορέσει ο σύλλογος μας, να καλέσει όλους τους συχωριανούς και φίλους του συλλόγου που μένουν στην Αθήνα να βρεθούν όλοι μαζί ,να ανταμώσουν ,να θυμηθούν πολλά ,να ευχηθούν και κυρίως να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου μας .

Με αυτήν την αντάμωση όλοι οι παρευρισκόμενοι θα εγγραφούν , θα γίνουν μέλη και αν γίνεται να γράψουν και άλλα μέλη Νίχωρίτες της Αθήνας που ίσως για κάποιο σοβαρό λόγο δεν θα μπορέσουν να παραστούν .

Να τιμήσουν με την παρουσία τους τον σύλλογο, αλλά και να δώσουν το εγκάρδιο χειροκρότημα τους στα  εν ενεργεία και πάντα παρόντα στις εκδηλώσεις του συλλόγου τα οποία δικαίως θα τιμηθούν με τιμητική πλακέτα ως μέλη που ίδρυσαν τον σύλλογο .

Αν θυμάστε και πέρυσι είχαν τιμηθεί άλλα 3 μέλη εν ζωή και εν ενεργεία ...

Όπως βλέπετε ο σύλλογός μας δεν ξεχνάει τους ιδρυτές του .

Εν συνεχεία και όπως προβλέπετε στο καταστατικό του συλλόγου μας ,θα εκλεγεί 3μελής επιτροπή Γενικής Συνέλευσης η οποία θα έχει τον πρώτο λόγο  και θα συντονίζει την συνέλευση .

Ο πρόεδρος του συλλόγου θα ενημερώσει όλα τα μέλη ,για το τι έγινε επί προεδρίας του στον σύλλογο κατά την διάρκεια του 2013..

Η σειρά θα δοθεί με εντολή της γεν συνέλευσης στην εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών βιβλίων και όσο γίνεται ο έλεγχος ,θα γίνει η εκλογή της 3μελούς εφορευτικής επιτροπής και ο πρόεδρος της Γεν συνέλευσης θα κηρύξει την έναρξη των εκλογών.
Εδώ θα σταθούμε λίγο ...

Τρία χρόνια τώρα βλέπουμε μικρή συμμετοχή υποψηφίων .

Από ότι έχουμε ακούσει πολλές φορές η δικαιολογία είναι η εξής ...Α !!εγώ δεν τα μπορώ αυτά ,δεν είμαι εγώ για τέτοια ...δεν έχω χρόνο ,δεν μπορώ να τρέχω ....κλπ
Η απάντηση που θα μπορούσα να δώσω σε αυτές τις δικαιολογίες είναι :Αδιαφορία ή παραίτηση από κάθε σοβαρή και σωστή ενέργεια ...

Ποιος είπε ότι καθημερινά θα έχουμε ασχολία με τον σύλλογο ?

Ποιος είπε ότι θα δουλεύει ένας και οι υπόλοιποι θα είναι αδρανείς?
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν !!!
Ποιος είπε ότι ο σύλλογος πέραν από μερικές ημέρες και σε συγκεκριμένο χρόνο ( ετήσιος χορός ,εκδρομές ,1 εκδήλωση στο χωριό και  συνέλευση ΔΣ ) θα μας χρειαστεί ? Όλα αυτά γίνονται από όλους ή από τους αρμόδιους ...Πέραν από τον ετήσιο χορό που γίνεται μια φορά τον χρόνο και εκεί όντως υπάρχει μια κούραση αλλά όχι υπερβολική, όλα τα υπόλοιπα ,χρειάζονται μια απόφαση και μια τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη .

Για να μην μακρηγορώ και γίνομαι κουραστικός με μια κουβέντα θέλω να εξηγήσω και να πω ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατηθεί από τα συνεχόμενα κάθε χρόνο εκλεγμένα μέλη .Ο σύλλογος χρειάζεται νέο αίμα νέους ανθρώπους ,νέες ιδέες ...Ανθρώπους με όρεξη για εργασία που θα κάνει το σύλλογό μας πιο δυνατό .
Γιαυτό θα παρακαλέσω όλα τα μέλη ή όσα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα .Να υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό το λέω με την καλή έννοια και όχι με την άσχημη που μπορεί να φέρει κόντρες.Ο σύλλογος δεν θέλει κόντρες θέλει ομοψυχία ..

Επίσης κατά γενική ομολογία από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου υπάρχει έντονη επιθυμία να συγκεντρωθούν πάρα πολλά άτομα ,να συγκεντρωθούμε όλοι Νιχωρίτες και να γίνει μια συνάντηση άνευ προηγουμένου .

Να συγκεντρωθούμε και να το θέλουμε πραγματικά , να λέμε
{{πάω να δω τους συχωριανούς μου }}

Να πάμε όλοι και να έχουμε το δικαίωμα της συμμετοχής να εκλέγουμε και να εκλέξουμε άτομα που μπορούν να προσφέρουν να είναι ενεργά και στον σύλλογο αλλά και για την μικρή κοινωνία του χωριού μας  ..

Γιαυτό θέλουμε να υπάρχει σύλλογος για συλλογική δουλειά και ομοψυχία...Μέσα στον σύλλογο υπάρχουν πολύ καλές σκέψεις και βγαίνουν θετικά αποτελέσματα  ...

Γιαυτό ας αφιερώσουμε μερικές ώρες για την συνάντηση της επομένης Κυριακής .Σας το λέω με αποδείξεις ότι δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό και να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε πολλές συγκινητικές στιγμές .

Ας κάνουμε το μεγάλο βήμα με την παρουσία μας στον σύλλογο την 
Κυριακή 19-1-14 ώρα 11πμ 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...