Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Από σήμερα την πρόκριση


Στόχος, όμως, των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να διατηρήσουν τα κεκτημένα

Οι Πειραιώτες έπαιξαν καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο κόντρα στην Καλλονή, την οποία νίκησαν με σκορ 4-0, και συνέχισαν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος.

Στόχος, όμως, των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να διατηρήσουν τα κεκτημένα και ως εκ τούτου αυτό περιλαμβάνει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Για αυτό τον λόγο θέλουν να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (20:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μίτσελ επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις για την «ερυθρόλευκη» αποστολή, αφού άφησε εκτός 18άδας τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάμαρη, Φουστέρ και τον Μήτρογλου (κρίνοντας ότι είναι ανέτοιμος), ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αισθάνονται ενοχλήσεις, όπως ο Σέποβιτς και το ατύχημα που είχε ο Τόρες.

Αυτό, όμως, δείχνει ότι ο Ισπανός εμπιστεύεται απόλυτα όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και δεν έχει πρόβλημα να δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτης, παρότι το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Παπάζογλου, Σιόβα, Μανωλά και Χολέμπας (ή Μπονγκ).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά με τον Μασάντο, με τους Βάις και Ολαϊτάν να αγωνίζονται στα πλάγια. Ο Ντομίνγκες θα παίξει ξανά πίσω από τον Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μπονγκ, Κάμπελ, Μανιάτης, Πελέ, Βέργος και Βούρος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...