Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: Στις 19 Φεβρουαρίου οι εξετάσεις των πρώην δημοτικών αστυνόμων για την ένταξή τους στην ΕΛΑΣ


 
Το πρόγραμμα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί για την ένταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μετάταξης στην Ελληνική Αστυνομία, θα υποβληθούν σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και υγειονομικές εξετάσεις.
Το Α.Σ.Ε.Π. εξέδωσε πίνακα για τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς ανά  Αστυνομική Διεύθυνση και τις ημερομηνίες που θα υποβληθούν απαραίτητες εξετάσεις.
Οι εξετάσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και για όσους ολοκληρώσουν την εξέταση αυτή έχει οριστεί ως πρώτη μέρα των υγειονομικών εξετάσεων η Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.
Ειδικότερα για τους υποψήφιους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας (άνδρες και γυναίκες) έχει οριστεί ως ημερομηνία της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας η 19ηΦεβρουαρίου και η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα των εξετάσεων και οι οδηγίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης εδώ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...