Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τραγωδία στη Δαφνιώτισσα: Νεκρή 58χρονη - Εγκλωβίστηκε απο γκαραζόπορτα


 
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για
διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα στην οικία του 54χρονου στην Αμαλιάδα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε εξοχική κατοικία του συλληφθέντα στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δέκα συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 2.798 γραμμαρίων.
Επισημαίνεται ότι μεγάλο μέρος από την ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε, ο δράστης την είχε με επιμέλεια κρύψει στο πατάρι του σπιτιού.
Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν στην αυλή της εξοχικής οικίας του 54χρονου, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 70 γραμμαρίων, τα οποία προέρχονταν από πρόσφατη καλλιέργεια του.
Επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μέσο για τη διακίνηση των ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...