Αποστολή ανθρωπιάς από τον δήμο Ήλιδας στην Κεφαλονιά


 
Με τη σκέψη στους πληγέντες κατοίκους της πολύπαθης Κεφαλονιάς, που δοκιμάστηκε άσχημα από τον εγκέλαδο και πολλοί είναι αυτοί που έχουν χάσει τα σπίτια τους, ο δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, συνεχίζουν να συγκεντρώνουν συγκεκριμένα είδη προκειμένου να αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Κεφαλονιά.

Ήδη έχει γίνει συνεννόηση με το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά και η συγκέντρωση που γίνεται στο κτίριο του Ερυθρού Σταυρού επί της οδού Κολοκοτρώνη 34 (δίπλα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας), θα συνεχιστεί έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ (εκτός Κυριακής).
Τι προσφέρουμε
Η συγκέντρωση αφορά σε: Πάνες ενηλίκων, υποστρώματα για κατάκλιση, βρεφικές πάνες, είδη καθαριότητας (σκόνη πλυσίματος ρούχων, χλωρίνη), είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, χαρτί υγείας) και τρόφιμα (Γάλα βρεφικό, γάλα παιδικό, παιδικές τροφές, κονσέρβες μακράς διαρκείας).
«Είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπο, να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, εμείς στο δήμο Ήλιδας ξέρουμε καλά τι σημαίνει σεισμός και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολες στιγμές περνούν οι άνθρωποι στην Κεφαλονιά. Καλώ λοιπόν όλους τους συνδημότες μας, να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο από το υστέρημά τους, προσφέροντας τα απαραίτητα είδη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανακουφίσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Πιστεύω, ότι οι δημότες του δήμου Ήλιδας θα δείξουν για ακόμη μία φορά την ανθρωπιά τους» ανέφερε στo patrisnews.com ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 6974750280 κύριος Ευάγγελος Χριστοφόρου και  2622024650 Ερυθρός Σταυρός.

 Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ