Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αρωγός στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης




Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κεφαλονιάς βρίσκεται ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συμβάλλοντας με τα μέσα που διαθέτει στην ανακούφιση των πληγέντων από τον Εγκέλαδο.

Στα πλαίσια της έμπρακτης αρωγής προς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πραγματικά ανάγκη την αλληλεγγύη όλων μας, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης, μερίμνησαν ούτως ώστε τέσσερα κοντέινερ, τα οποία προσφέρει δωρεάν για χρήση ο επιχειρηματίας κ. Τζιουζέπε Καρούζο- δραστηριοποιείται στη Βάρδα- καθώς και οι συνεργάτες του, να μεταφερθούν στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά για την κάλυψη βασικών αναγκών και κατόπιν έκκλησης για αποθηκευτικούς χώρους.

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής την πρωτοβουλίας που αναλήφθηκε, για την υλοποίηση της οποίας συνεισέφεραν πολλοί εθελοντές με προσωπική εργασία, το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2014 έφθασε στη Βάρδα νταλίκα για τη μεταφορά των δύο πρώτων κοντέινερ.

«Είμαστε αλληλέγγυοι στους γείτονές μας και ευχόμαστε γρήγορα να αφήσουν πίσω τους τις δύσκολες ώρες» δήλωσε από το σημείο φόρτωσης των κοντέινερ ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Για το έργο της μεταφοράς προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς οι: Μεταφορική εταιρεία του  κ. Γιώργου Λυκούδη, ο οποίος και προσωπικά παρέλαβε και παρέδωσε τα κοντέινερ σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παλικής, η “Kefalonian Lines” και ιδιαίτερα ο πλοιοκτήτης κ. Διονύσης Λυκούδης. Όλοι οι παραπάνω σε άριστη συνεργασία και συντονισμό με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δ. Αρβανίτη και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Α. Παρίση απέδειξαν ότι η αλληλεγγύη λαμβάνει «σάρκα και οστά» όταν οι άνθρωποι καταθέτουν «ψυχή».  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...