Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της Κεφαλλονιάς ανέλαβε ο Ολυμπιακός!


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος δεσμεύτηκε πως οι ερυθρόλευκοι θα διαθέσουν πάνω από 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν σχολεία στην Κεφαλλονιά από τον σεισμό των 5,9 ρίχτερ.

Πρόκειται για δύο Δημοτικά σχολεία, ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο τα οποία υπέστησαν φθορές από τον πρόσφατο σεισμό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο προκειμένου με την σειρά του να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την πρωτοβουλία των πρωταθλητών Ελλάδας.



Οι ερυθρόλευκοι θα διαθέσουν περισσότερο από 500.000 ευρώ προκειμένου οι μαθητές να επιστρέψουν στα σχολεία το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί σύντομα το νησί του Ιονίου. Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς από την πειραϊκή ΠΑΕ και τον πρόεδρο της, Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Πριν ξεκινήσουμε το κυρίως μέρος της παρουσίασης των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα ήθελα να σας κάνουμε μία ανακοίνωση. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Το σύνολο της Ελλάδας και της Ολυμπιακής οικογένειας είναι συγκλονισμένο. Μέσα στις πάρα πολλές ζημιές που έχουν υπάρξει, έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ζημιές σε 4 ιστορικές σχολικές μονάδες, που είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου, το Λύκειο Ληξουρίου και το Τεχνικό Γυμνάσιο Αργοστολίου.

Και κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των συγκεκριμένων μονάδων. Είναι ένα έργο που το κόστος του ανέρχεται τουλάχιστον στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και του μεταφέραμε την επιθυμία του Προέδρου μας κι αυτός με τη σειρά του θα την μεταφέρει στον κ. Πρωθυπουργό, ώστε πολύ σύντομα οι συγκεκριμένοι μαθητές να επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες τους ασφαλείς.

Καταλαβαίνετε ότι όταν έχουμε να κάνουμε παιδιά και μία από τις σημαντικότερες των αναγκών του που είναι η παιδεία, για εμάς αυτό, η υποστήριξη και η στήριξη είναι το σημαντικότερο και είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Πέρα από αυτή την οικονομική ενίσχυση, δεσμευόμαστε ότι η οικογένεια του Ολυμπιακού, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση θα είναι κοντά στο νησί και με τη φυσική τους παρουσία και με τη δική τους στήριξη και με τη δική τους συμπαράσταση", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού.
 redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...