Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ηλεία: Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα


xartaetos

Με άγριες διαθέσεις μας ήρθε ο Μάρτης

Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα επηρεάσουν την περιοχή μας τουλάχιστον έως τα τέλη της νέας εβδομάδας, σχεδόν κάθε μέρα και από μία διαταραχή!
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά με τα τελευταία προγνωστικά στοιχειά: 

 
Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 2/3: Περιμένουμε κατά περιόδους βροχές. Ωστόσο, κατά την διάρκεια των μεσημεριανών ωρών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, θα υπάρξουν σημαντικά ανοίγματα του καιρού, οπότε μάλλον θα κάνει την χάρη στους φίλους μας που θα συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του νομού. Από το βράδυ ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά.  Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 εώς ισχυροί 6 μποφόρ. Από το βράδυ νοτιοανατολικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
 
Καθαρά Δευτέρα 3/3: Περιμένουμε κακοκαιρία το πρωί με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Μετά το μεσημέρι λοιπόν θα πρέπει να μας κάνει την χάρη να πετάξουμε τον χαρταετό μας.  Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 από το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Σε εξασθένηση από το βράδυ.
 
Τρίτη 4/3: Περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις, βαθμιαία θα αυξηθούν με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι.  Η θερμοκρασία το πρωί, 6 με 7oC στα πεδινά, 3 με 4oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.  

Τετάρτη 5/3: Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές.  Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.  
 
Επόμενη τακτική πρόγνωση την Τρίτη 4/3, ωστόσο αν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο.
Καλές Απόκριες και καλά κούλουμα! 

Μην ξεχνάτε, μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr και ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias               
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 09:10 , 01-03-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 01-03-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...