Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Το πιο σημαντικό των τελευταίων ετών»!


Αβραάμ Παπαδόπουλος: Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και για τον κόσμο μας

Ως το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων ετών χαρακτήρισε τον αυριανό επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αλλάξει πλέον επίπεδο και έχουν χρέος να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να «προστατεύσουν» το 2-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» και να συνεχίσουν στα προημιτελικά του θεσμού.

Μια «προστασία» που όπως δήλωσε, δεν πρόκειται να… κοστίσει την αλλαγή της φιλοσοφίας του συλλόγου, καθώς θα κατέβει στο «Ολντ Τράφορντ» με τον ίδιο τρόπο όπως πάντα!

«Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και για τον κόσμο μας», το μήνυμά του!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:


«Σίγουρα είναι σημαντικό ματς για όλους. Είναι ίσως το πιο σημαντικό των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο επιθυμία για να αγωνιστούμε αύριο και να τα δώσουμε όλα. Μόλις αρχίσει ο αγώνας, θα αποβάλλουμε κάθε άγχος. Θα κάνουμε το καθήκον μας, έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Είναι ιδιαίτερο για εμάς. Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να έχει πάντα ο Ολυμπιακός. Πάντως απ’ την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει πως μπορούμε πιο ψηλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις μου και πιστεύω πως πρέπει να συνεχιστεί. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και τα κατορθώματα του συλλόγου το αποδεικνύουν».

«Είναι σημαντικό που η ομάδα προσπαθεί απ’ την αρχή να παίζει το ποδόσφαιρο που επιθυμεί ο προπονητής μας. Δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Σίγουρα θα είμαστε προσεκτικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κλειστούμε πίσω. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχουμε πάθος, θέληση, τότε νομίζω πως θα πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε στην Αγγλία. Δεν μου αρέσει να προβλέπω το τι θα συμβεί. Αν μπορέσουμε και σκοράρουμε, τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για εμάς.

«Η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος και τον σεβόμαστε. Ξέρουμε πως το ματς διαρκεί 90 λεπτά και ό,τι κι αν συμβεί θα δώσουμε τα πάντα. Η αντίπαλός μας έχει δείξει τα παλιότερα χρόνια πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατρέψει κάθε σκορ».

«Αύριο θα έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας, όπως γίνεται πάντα. Αυτό θα είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...