Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Χάνει τις εντυπώσεις…


Με άσχημη εικόνα πάει να κλείσει μία επιτυχημένη σεζόν για τον Ολυμπιακό

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα.

Μέσα σε 36 ημέρες οι Πειραιώτες μετρούν πέντε ήττες, αποτελέσματα που χαλούν την εικόνα που είχαν δημιουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και το Champions League.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν χάσει από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί, όπως αναφέραμε παραπάνω, η σεζόν να είναι επιτυχημένη, όμως εκείνο που μένει είναι οι τελευταίες εντυπώσεις και σε αυτές οι Πειραιώτες... χάνουν.

Η χθεσινή εικόνα των «ερυθρόλευκων» στους «Ζωσιμάδες» ήταν πραγματικά απογοητευτική, κάτι που ανάγκασε τον Μίτσελ να ξεσπάσει για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και να φέρει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

«Αν ο προπονητής πρέπει να λέει κάθε μέρα στους παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν, τότε δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται. Για εμάς το σοβαρό δεν είναι η ήττα, αλλά ότι ο αντίπαλος μάς ξεπέρασε σε πάθος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει και αντίδραση από πλευράς διοίκησης, αφού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται δυσαρεστημένος. Η επικείμενη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος «καίγεται» για την παραμονή, και ο επαναληπτικός στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες να εξιλεωθούν.

Για σήμερα (07/04) ο 51χρονος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες, ώστε να πάρουν «ανάσες» και να ξεκουραστούν εν όψει των δύο παραπάνω αναμετρήσεων.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, τι θα τους πει την Τρίτη και πώς θα σχολιάσει την εικόνα που είχαν την Κυριακή το βράδυ στα Γιάννενα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...