Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Παναθηναϊκός… αλλάζει


O Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζει σήμερα το πλάνο του για τη νέα Λεωφόρο

Μετά το «μεθύσι» της κατάκτησης του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός στρέφει όλη την προσοχή του στα play offs και τη δύσκολη πρεμιέρα της Τετάρτης απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Γιάννης Αναστασίου πέρα από τις συστάσεις για «προσγείωση» γνωρίζοντας ότι μετά από έναν θρίαμβο ελλοχεύουν πάντα κίνδυνοι, προτίθεται να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του.

Είναι πιθανό το σχήμα να αλλάξει σε 4-4-1-1, ενώ σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Λαγός, ενώ θέση διεκδικούν οι Πέτριτς και Ατζαγκούν. Αμφίβολος τουλάχιστον για την ενδεκάδα είναι ο Πράνιτς που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο μηρό, ενώ αντίθετα δεν εμπνέουν ανησυχία τα μικροπροβλήματα των Νάνο και Κουτρουμπή. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το απόγευμα κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Αποκαλύπτει τη νέα Λεωφόρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει στις 14:00 το πλάνο του για τη νέα Λεωφόρο. Αυτό προβλέπει αύξηση της χωρητικότητας στις 21.000 θέσεις και εργασίες για τον καλλωπισμό του γηπέδου εσωτερικά κι εξωτερικά. Οι εργασίες θα αρχίσουν νωρίς το καλοκαίρι και το κύριος μέρος τους, που περιλαμβάνει ανέγερση κερκίδων πάνω από τις πλαϊνές θύρες, κατασκευή εστιατορίων και σουιτών θα ολοκληρωθούν στο πρώτο τετράμηνο του 2015. Στόχος της διοίκησης είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην Ευρώπη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», είτε είναι για το Europa είτε για το Champions League. Επίσης θα κοινοποιηθεί η πολιτική για τα διαρκείας της νέας σεζόν.

Ναι μεν, αλλά για «Σίφο»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι θετικοί στο να παραμείνει. Αυτό, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Ντιναμό Μόσχας για έναν ακόμη χρόνο που προβλέπει 800.000 ευρώ. Μένει να φανεί αν θα αποδεσμευτεί ή θα δοθεί δανεικός και πόσα χρήματα θα ζητήσει ο ίδιος, με το υπάρχον κασέ του να θεωρείται πολύ μεγάλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...