Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»


Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης απ’ την Ζαλγκίρις Κάουνας, οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο τρίτος Ολυμπιακός πέφτει πάνω στο δεύτερο του άλλου ομίλου, τους Ισπανούς δηλαδή, ενώ ο τέταρτος Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την πρώτη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η σειρά των Πειραιωτών ξεκινά την Μεγάλη Τρίτη στην Ισπανία, ενώ αυτή των «πράσινων» μια μέρα αργότερα (Μεγάλη Τετάρτη) στη Ρωσία. Οι «αιώνιοι» θα παίξουν και το δεύτερο ματς τους εκτός έδρας (Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα), ενώ μετά από μια μίνι παύση λόγω Πάσχα, οι αγώνες θα συνεχιστούν απ’ την Δευτέρα του Πάσχα.

Και μάλιστα παράλληλα! Διότι την ίδια μέρα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ θα δοθούν οι τρίτοι αγώνες των δύο σειρών, ενώ για την Τετάρτη του Πάσχα είναι προγραμματισμένοι οι τέταρτοι, εφόσον βέβαια χρειαστούν και δεν υπάρξει κάποια... σκούπα. Αν τυχόν τα δύο εισιτήρια για τα Final-4 κριθούν στα πέντε ματς, τότε οι σειρές θα επιστρέψουν στις έδρες των αντιπάλων των δύο ελληνικών ομάδων την Παρασκευή.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:


Μπαρτσελόνα - Γαλατάσαραϊ
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός

Τα ζευγάρια του Final-4

Ρεάλ Μαδρίτης ή Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα ή Γαλατάσαραϊ
Αρμάνι Μιλάνο ή Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Παναθηναϊκός

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...