Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Νίκη προοπτικής και περηφάνιας»

Μπαρτζώκας: Ελέγξαμε το ματς, πολλές φορές ολοκληρωτικά

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που εμφάνισε ο Ολυμπιακός και το χαρακτήρα που έδειξε στο τέλος φτάνοντας στη νίκη επί της Ρεάλ δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Κάναμε μια σημαντική νίκη και για την προοπτική της συνέχειάς μας στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την περηφάνια της ομάδας μας. Ελέγξαμε το ματς, πολλές φορές ολοκληρωτικά. Η Ρεάλ επέστρεψε στο τέλος εκμεταλλευόμενη το στρες και την κούραση κάποιων παικτών μας. Ο χαρακτήρας της ομάδας μας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και σήμερα, με ένα καθοριστικό τρίποντο του Πρίντεζη και κάποιες καλές άμυνες. Ο Ντάνστον έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και κουράστηκε πάρα πολύ», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Για την υπεροχή που είχε ο Ολυμπιακός σε πόντους μέσα στη ρακέτα, είπε: «Έχουμε αλλάξει τον τρόπο που παίζουμε από τα Χριστούγεννα και μετά, όταν αναγνωρίσαμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες των παικτών μας. Έχουμε διαφοροποιήσει πολύ το παιχνίδι μας και προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία κοντά στο καλάθι και μακριά από αυτό».

Όσο για το τι άλλαξε και ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος, είπε: «Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Η Ρεάλ παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και την έχει κερδίσει με την απόδοσή της. Εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μας. Κερδίζοντάς τους καταφέραμε να τους βάλουμε μια μικρή πίεση που θα γίνει μεγαλύτερη αν κερδίσουμε και την Τετάρτη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία της ομάδας μας και κοιτάμε μόνο αυτό».

Τέλος, για τη συνέχεια, είπε: «Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Τετάρτης. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η Ρεάλ είναι κορυφαία στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες. Μην κρυβόμαστε, είναι ομάδα που έχει μεγάλο στόχο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εμείς αν παίζουμε με συνοχή κι αποφασιστικότητα με τη βοήθεια του κόσμου μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στο ΣΕΦ. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...