Εκτός κινδύνου ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε στο Χειμαδιό - Στον Εισαγγελέα ο δράστης


 Ένας καβγάς λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, στο Χειμαδιό, προχθές τη νύκτα, όταν ένας 18χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, από 47χρονο, φίλο του πατέρα του, ύστερα από διένεξη.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος πατέρας του παιδιού και ο 47χρονος φίλος του βρίσκονταν στο σπίτι του τελευταίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Χειμαδιό, ενώ ο 18χρονος ήταν μαζί με την 44χρονη μητέρα του στο σπίτι τους στο Λαμπέτι.
Αργά το βράδυ, η μητέρα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον σύζυγό της, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές την εξύβρισε χυδαία. Αυτό ήταν που προκάλεσε αναστάτωση και στον 18χρονο, που μαζί πλέον με την μητέρα του, ξεκίνησαν από το Λαμπέτι για το σπίτι του 47χρονου στο Χειμαδιό.

Ο καβγάς που ακολούθησε, μεταξύ του 18χρονου και του 47χρονου, φίλου του πατέρα του παιδιού, είχε κατάληξη ο νεαρός να δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από τον 47χρονο και να τραυματισθεί σοβαρά.

Αιμόφυρτος ο 18χρονος βγήκε από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Άμεσα κλήθηκε και η αστυνομία, από την μητέρα του νεαρού, όπου συνέλαβε τον 47χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον 45χρονο πατέρα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία.

Πήγαν χθες στον Εισαγγελέα

Χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πύργου, ο οποίος ύστερα από την προανακριτική διαδικασία, επέκτεινε την ποινή του 47χρονου φερόμενου ως δράστη ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να σημειωθεί πως ο 18χρονος υπεβλήθη, σύμφωνα με πηγές, σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ