ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα 2ης ημέρας Δημοκόπησης για τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

 
Με αρκετά πολύ ικανοποιητικό αριθμό επισκέψεων ....1795 !!! Κύλησε και η χθεσινή μέρα για το neohorikillinis.blogspot.com.
Το λέμε ικανοποιητικό ,γιατί δεν έχουμε απαιτήσεις από το κοινό που μας παρακολουθεί ,απλά θέλουμε να αναδείξουμε τον τόπο που αγαπάμε και δεν είναι κανένας άλλος εκτός από τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και κυρίως το μικρό μας χωριό ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΣ!!!!

Μεγαλύτερη αιτία της
πολύ ικανοποιητικής επισκεψιμότητας , δεν είναι άλλη ,από την δημοσκόπηση που έχουμε για το ποιος θα νέος  δήμαρχος Ανδραβίδας -Κυλλήνης την επόμενη 5ετία...

Λόγω της έντονης κριτικής που όπως σας είχαμε προαναφέρει ότι δεχτήκαμε πρόσφατα και ότι το blog ενημέρωσης δεν είναι αξιόπιστο και μάλιστα από ανθρώπους ...πολύ φιλικά προσκείμενους τόσο στο blog όσο  και και στην σχέση με τον διαχειριστή , κλπ κλπ κλπ.

Θα θέλαμε να  κρατήσουμε χαμηλούς τόνους να μην χαλάσουμε την ήρεμη ατμόσφαιρα που μαθαίνουμε ότι κρατάει στον δήμο μας ...

Μια παροιμία λέει {{ΒΑΡΑΩ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ }} και αυτήν την στιγμή το σαμάρι είμαστε εμείς και το γαϊδούρι ένας μη συμπαθής συνδυασμός ..τώρα ποιος είναι αυτός ,ούτε ξέρουμε ούτε θέλουμε να μάθουμε ...

Οι επικριτές μας,  μας αποκάλεσαν αναξιόπιστους ,κακούς συμβουλάτορες και κάκιστος προπαγανδιστές ...γιατί το είπαν αυτό ...δεν ασχολούμαστε ...δεν θα πάιξουμε κανενός το παιχνιδάκι!!!!!!

Εμείς απλά θα τους πούμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ με χαμόγελο και {{εκλογές είναι θα περάσουν}}Τώρα ποιος θα είναι νικητής ...αυτό θα το αποφασίσουμε όλοι εμείς που θα ψηφίσουμε στην κάλπη και όχι με τον ψήφο σε κάθε γκάλοπ..Αυτό που θέλουμε κάποιον καλό δήμαρχο για τον δήμο μας και κάποιον καλό τοπικό άρχοντα της κοινότητάς μας ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ...

Στην δημοσκόπηση επικρατεί ο συνδυασμός ¨Σύνθεση και Δημιουργία΄΄του Κου Λαϊνά Τάκη και με πολύ μεγάλη διαφορά ,2ος σε προτίμηση έρχεται ο συνδυασμός του Κου Κορομηλά ''Ένας δήμος ένα μέλλον'' και 3ος ο συνδυασμός του Κου Μοράντ Ναμπίλ Ιωσήφ σε πιο χαμηλά ποσοστά ..ενώ ο συνδυασμοί  του Κου Δημητρόπουλου και του Κου Θεοδωρόπουλου κυμαίνονται ακόμα χαμηλότερα ...Υπομονή ...14 ημέρες ακόμα ...

Συνεχίστε να ψηφίζεται τον συνδυασμό που συμπαθείτε και τους ανθρώπους του ....

Κυριακή 4-Μαΐου 2014 ώρα 9:30

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π.
  5 (1%)
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  1 (0%)
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  113 (33%)
ΛΑΪΝΑΣ ΤΑΚΗΣ
  170 (49%)
ΜΟΡΑΝΤ ΝΑΜΠΙΛ ΙΩΣΗΦ
  50 (14%)
ΚΑΝΕΝΑΝ
  2 (0%)


Δεν υπάρχουν σχόλια: