Ηλεία: Με ζεστό καιρό ξεκινά η εβδομάδα - Σταδιακή μεταβολή από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


kairos
Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας, αυξημένες νεφώσεις  από το απόγευμα της Δευτέρας και κατά την διάρκεια της Τρίτης και ίσως ψιχαλίσει τοπικά. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα ανέλθει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Αυξημένη σχετική υγρασία. 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, αλλαγή στον καιρό περιμένουμε βαθμιαία από την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας, εξέλιξη την οποία θα δούμε καλύτερα στην αυριανή πρόγνωση. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
Την Τρίτη 13/5, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Ίσως το πρωί τοπικά ψιχαλίσει. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 26 με 27oC στα πεδινά, 21 με 22oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ΝΝΔ μέτριοι 5, βαθμιαία από το απόγευμα ΝΝΑ έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη 14/5, περιμένουμε το πρωί και αργά το βράδυ τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί, 18 με 19oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 23 με 24oC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ημιορεινά - ορεινά, σε αισθητή πτώση από το απόγευμα. Άνεμοι στο Ιόνιο Ν ισχυροί 6, από το μεσημέρι στρεφόμενοι σε ΒΔ έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias              
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:20 , 12-05-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 12-05-2014

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ