Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ../????/


 


Στην προηγούμενη  ανάρτηση   http://neohorikillinis.blogspot.gr/2014/05/2014.html    αναφερόμαστε
σε μια μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο 30-31/5/14 στο Στάδιο Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη .
Είναι οι αγώνες TAEKWONDO  με στόχο την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων νεανίδων .
Αυτοί οι αγώνες δίνουν
την ευκαιρία σε έφηβους και νεάνιδες που ασχολούνται χρόνια με το άθλημα να μπουν στην Εθνική ομάδα και να κατακτήσουν πολλούς ακόμα στόχους που έχουν οι νεαροί /ες αθλητές/τριες.
Αν προσέξατε οι ημερομηνίες  διεξαγωγής των αγώνων είναι τέλος Μαΐου ,δλδ ημερομηνίες που οι αθλητές και οι αθλήτριες διαβάζουν και γράφουν προαγωγικές ή πανελλήνιες εξετάσεις .
Αναρωτήθηκαν οι κύριοι αυτοί που επέλεξαν αυτές τις ημερομηνίες αν τα παιδιά μπορούν να σταματήσουν το διάβασμα και μέσω των καθημερινών κοπιαστικών προπονήσεων να καταφέρουν να κατακτήσουν τον στόχο τους?
Αναρωτήθηκαν αν μπορούν οι γονείς να αντεπεξέλθουν και οικονομικά και ηθικά να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους .
Σωματεία και αθλητές υπάρχουν από την Κρήτη έως τον Έβρο ,Ρώτησαν κάποιον αθλητή από την Κρήτη αν μπορεί να πάει .Γιατί αν τον ρώτησαν αν θέλει αυτό είναι σίγουρο ότι η απάντηση είναι καταφατική  !!!!
Αν έχουμε άδικο γι αυτό που λέμε ας μας συγχωρήσουν οι υπεύθυνοι της γεν γραμματείας αθλητισμού που πήραν αυτήν την απόφαση  .
Αυτοί λοιπόν οι υπεύθυνοι ίσως και σήμερα να είναι υποψήφιοι στις εκλογές .
Βρείτε λοιπόν κύριοι υπεύθυνοι τα παιδιά μας και ρωτήστε τα αν μετά από μαι τέτοια απόφαση ,
ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...