Κατάκολο: Εκτάκτως στο λιμάνι το Costa Fascinosa για μεταφορά ασθενούς


fascinoza
Στο λιμάνι του Κατακόλου κατέπλευσε πριν λίγη ώρα το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa, διακόπτωντας το ταξίδι του, προκειμένου να μεταφέρει ασθενή με σοβαρό καρδιολογικό περιστατικό.
Στο λιμάνι του Κατακόλου, έφτασε
ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αυτή την ώρα μεταφέρει μαζί με τον γιατρό του πλοίου, τον ασθενή στο νοσοκομείου Πύργου για την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού.
Στη συνέχεια ο γιατρός θα επιστρέψει στο πλοίο για να συνεχίσει το ταξίδι του από την Ιταλία για τη Μύκονο, που είναι ο επόμενος προορισμός του. Το πλοίο πραγματοποιεί κρουαζιέρα διάρκειας οκτώ ημερών ξεκινώντας από τη Βενετία, στη συνέχεια στο Μπαρι και έπειτα στην Κέρκυρα απο όπου και ξεκίνησε για τη Μύκονο, προτού συμβεί το απρόοπτο και καταπλεύσει στο Κατάκολο. Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που λόγω έκτακτου περιστατικού κρουαζιερόπλοιο ή άλλο πλοίο καταπλέει στο Κατάκολο προκειμένου να υπάρξει άμεση ιατρική φροντίδα.
Το πλοίο μετά τη Μύκονο, θα επισκεφθεί τη Σαντορίνη και μέσω Ντουμπρόβνικ θα επιστρέψει στη Βενετία.

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ