Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αίγιο:ΦΡΑΓΚΟΣ: Τον σκότωσα για τον αδελφό μου - Σ. Κεχαγιόγλου – Εν βρασμώ η δολοφονία Τσίρκα από τον Αλ.Φράγκο



fragkos_alexis
Στις 9 ακριβώς μεταφέρθηκε ο Αλέξης Φράγκος στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του. Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του Νίκου Ντάντη,
ενώ ψύχραιμοι ήταν οι της πλευράς Πάνου Τσίρκα. "Μην φοβάσαι τίποτα" έλεγαν οι φίλοι του Αλέξη Φράγκου, όταν έφθασε ο κατηγορούμενος. Στο Δικαστήριο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και γίνεται σε όλους σωματικός έλεγχος.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΦΡΑΓΚΟΥ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
Ο Αλέξης Φράγκος δήλωσε στο Δικαστήριο ότι σκότωσε εν βρασμώ ψυχής τον Πάνο Τσίρκα γιατί ,ήξερε πως εκείνος είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν τον αδελφό του Κώστα Φράγκο. Οσο για τον Ντάντη, δήλωσε ότι δεν τον είχε δει γιατί καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Και ότι δεν είχε κανένα λόγο να τον σκοτώσει.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΑ
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι γονείς του δολοφονημένου Πάνου Τσίρκα απουσιάζουν από το Δικαστήριο. Προκειμένου να μην υπάρξει ένταση, επέλεξαν να μην ειναι παρόντες.
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ
Στη δίκη κατέθεσε και ο τότε τραυματίας από τους πυροβολισμούς Διονύσης Βαρβαρέσος. Δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη κανενός. Οταν δε ο Πρέοδρος τον ρώτησε αν αναγνωρίζει τον Αλέξη Φράγκο ως το δολοφόνο, εκείνος απάντησε: δεν θυμάμαι. Μετά ο πρόεδρος του διάβασε την πρώτη κατάθεση του που έλεγε τα αντίθετα κι ο Βαρβαρέσος είπε: .... Δεν ήμουν σε καλή ψυχική κατάσταση όταν έδινα την πρώτη κατάθεση!
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τον ρώτησε τι δουλειά κάνει και του είπε πως είναι άνεργος. Και όταν επέμενε για το πως ζει ο Διονύσης Βαρβαρέσος είπε:  "Έκανε ληστείες ο αδερφός μου και μου πλήρωνε το νοίκι".

Πηγή

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...