Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πύργος: Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και λαθραίο καπνό


sillipsi

Κατασχέθηκαν ένα όπλο, πυρομαχικά, 380 γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο άνδρες, ένας 59χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος ομογενής από την Αλβανία, σε βάρος των οποίων  σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράνομης κατοχής όπλου και πυρομαχικών, για ναρκωτικών και κατοχή λαθραίου καπνού.
Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κατάστημα-καφενείο, στον Πύργο, στο οποίο ο 59χρονος ήταν προσωρινά υπεύθυνος, βρήκαν και κατέσχεσαν μέσα σε πλαστική συσκευασία και σε χώρο μη προσβάσιμο σε πελάτες μικροποσότητα κάνναβης .
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 59χρονου η οποία βρίσκεται κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και πενήντα δύο φυσίγγια.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα σε διαμέρισμα, στο ίδιο κτήριο παραχωρημένο από το δράστη στον 46χρονο, όπου βρέθηκε μια νάιλον σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 380 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...