Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Έπιασαν στα «πράσα» τους χασισοκαλλιεργητές!


Συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ στο Χάβαρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 60 και 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή στο Χάβαρι φυτεία με δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης.
Για την ανεύρεση των δραστών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο καλλιεργητές να προσέρχονται στη φυτεία για να ποτίσουν τα φυτά και τους συνέλαβαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο δοχεία χωρητικότητας 20 λίτρων το καθένα, γεμάτα με νερό και μία ψαλίδα κλαδέματος, τα οποία χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των φυτών.
Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δύο συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή του 60χρονου μικροποσότητα κάνναβης την οποία και κατέσχεσαν.
Σημειώνεται ότι ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
patriisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...